Csatlakozás

Ha tenni szeretne valamit azért, hogy

  • a racionális, szkeptikus, tekintélyelvtől mentes gondolkodás elfogadott érték legyen
  • az áltudományok és babonák a helyükre kerüljenek
  • kiépüljön egy hazai szkeptikus közösség

vagy segítene minket ezen célok elérésében, akkor csatlakozzon Társaságunkhoz!


Tudnivalók és teendők

A belépéshez a jelentkezőnek ki kell töltenie a belépési nyilatkozatot, rendelkeznie kell egy ajánlóval, és jelentkezését a társaság elnökségének jóvá kell hagynia.

A jelentkező az egyesületbe rendes tagként léphet be. Pártoló tagság jelenleg nem létezik. A tagok kötelezettségeivel és jogaival kapcsolatban lásd az egyesület alapszabályát.

A Szkeptikus Társaság éves tagdíja a 6 000 Ft (nyugdíjasoknak 3 000 Ft), amely összeget legfeljebb negyedéves bontásban a társaság számlaszámára kell átutalni: OTP 11701004-20221311


Belépési nyilatkozat

A belépési nyilatkozat kitöltése a jelentkezés formális része amely szükséges, de nem helyettesíti az ajánlóval történő beszélgetést és egyeztetést. A nyilatkozat kitöltésével kapcsolatban forduljon hozzánk segítségért (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)! A kitöltött nyilatkozatot kinyomtatva és aláírva kell eljuttatni a társaság postacímére: Szkeptikus Társaság, 1580 Budapest, Pf. 2


Ajánló

A jelentkező belépését támogatnia kell egy ajánlónak a társaság tagjai közül. Ez távolról sem jelenti azt, hogy csak az ismeretségek mentén vennénk fel tagokat: mindenkit biztatunk, hogy vegye fel a kapcsolatot a társaság tagjaival, akiket számtalan fórumon megtalál (pl. a társaság tagjai által szerkesztett weboldalakon, a társaság blogján stb.), és így "tegyen szert" ajánlóra. Ha nem talál megfelelő kiindulópontot, felveheti a kapcsolatot velünk e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!


Letöltés: